Türkiye'nin ilk eşli danslar topluluğu, 30. yılEŞLİ DANSLAR TOPLULUĞU

6. Üniversitelerarası Dans Maratonu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu himayesinde geleneksel olarak düzenlenen Üniversitelerarası Dans Maratonu'nun altıncısı, bu yıl 19 Nisan 2014 Cumartesi günü İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Saat 19:30'da başlayan yarışmada Türkiye'nin farklı şehirlerinden on iki üniversite farklı dans disiplinlerinde mücadele etti. Yarışmanın juri üyeliğini Arif Alaşan, Aysun Aslan, İsmet Müftüoğlu, İzzet Öz, Melis Sökmen, Oktay Keresteci, Serap Aksoy, Serhat Hacıpaşalıoğlu, Seyyal Taner gibi medya, sanat ve spor dünyasının önemli isimler üstlendi.

ODTÜ EDT olarak, üçüncü kez katıldığımız yarışmada, bu yıl samba dansı ile Türkiye İkincisi olduk. Tamamı ODTÜ lisans öğrencisi olan ekibimize bizlere yaşattıkları keyifli yarışma ve üniversitemize kazandırdıkları ikincilik kupası için teşekkür ediyoruz.

Fotoğraf Düzenleme: Göktuğ Karacalıoğlu

Koreografi Teması: FIFA Dünya Kupası

Dans Türü: Samba

Koreograf: Viktoria Kahraman (Düzenleme: Doruk Aksoy)